Потенциалност

Agromax преглед
Можете да се обадите на телефонния номер или провери за други контакти онлайн bio-Agromax.ru. Страхотно място, работно време 8-20, любезно обслужване, уютна. FOLCROP B – това е течен тор с високо съдържание на бор. Балансираната комбинация и оптималния състав на хранителни вещества.


Вход

уебсайт

Стойността на оценка на прозрачността информация е аналитичен показател се изчислява въз основа на обществено достъпна информация за дейността на юридически лица. Основният предмет на дейност е “търговия на дребно на моторни превозни средства, части и аксесоари”, записва 14 допълнителни дейности. Организация дружество с ограничена отговорност “CRUISE AUTO” назначен INN, OGRN,

БУЛСТАТ. Телефон, адрес на електронна поща и други данни за контакт “Povolzhskaia Oil Company” в Unified отсъства и могат да се добавят на представител на организацията.


Един ефективен органичен тор за всички култури. Тя насърчава активен растеж, възстановява и укрепва растението. Средства, получени по удобен опаковане – под формата на сашета, съдържанието на който е предназначен за разреждане в 10 литра вода

.

Основната дейност е “петролев производство”, съобщава 6 допълнителни дейности. Организация дружество с ограничена отговорност “Povolzhskaia петролна компания” назначен INN, OGRN, БУЛСТАТ.


Agromax

Съставът е в пълно съответствие с характеристиките на почвата, се избира по такъв начин, че да няма отрицателно въздействие върху почвата, е безопасен за хора и животни. Лекарството ускорява поникването на семената, така че се използва широко като накисване. Дружеството е регистрирано преди 11 години, което показва, че операция стабилна и контрола на публичните власти. Ако сте собственик или ръководител на тази компания, можете да добавите или редактирате информацията за контакт. Също така, можете да се регистрирате и да използвате специални курсове за управление на страницата.“Agromax” – първата Агроцентър комплексни услуги и продукти, които предлагат на земеделските производители пълно обслужване при най-добрите възможни условия. Ние използваме бисквитката да ви предостави повече възможности при използването на сайта. Като продължавате да разглеждате този сайт или затворите това съобщение, Вие се съгласявате с използването на бисквитката. Agromaks Kaliy450 – силно концентриран тор торене, което позволява да се осигури напълно растенията с калиев чрез листно приложение. Водоразтворим калиев форма и мембрана pronikatel улесни пълна абсорбция елемент, увеличаване елемент мобилността в растителни тъкани.


 • Agromax е високоефективен средство, чрез което управлява за ускоряване на растежа на културите.
 • Това иновативно развитие на вътрешните агрономи може да се постигне повишаване на добива, без необходимост от химически торове.
 • фосфор – стимулира растежа на растенията, увеличава производителността на селскостопански и градинарски култури, протеин съдържание на семена
 • Това е био-тор е идеален за пръскане, поливане, те оплодят ягоди да започват да носят плодове
 • .. >
 • Биотор vozrozhdenieOtzyvy около торове Agromaks състоят изключително положителен.
 • инструмент е широко използван като примамка, също така се използва за накисване на семена.
 • ул>

  отзива фирма Agromaks

  Съвместното провеждането на лечения за защита на растенията и листно приложение значително намалява

  разходите. Течен концентриран тор, съдържащ бор в 11% (150 г / л). Съдържа съществени микроелементи, които задействат ензимни процеси в ембриона на семената, насърчаване рано появата на разсад и увеличаване на замръзване. Част от киселина контроли arhidonovaya в растения системна устойчивост на абиотични и биотични увреждащи фактори или заболявания чрез продуциране фитоалексин.


  Наши клиенти – стотици печеливши животновъдните стопанства и ферми. Основната цел на създаването му е да произвежда модерна мандра оборудване за селското стопанство на достъпни цени, което е качеството не отстъпва на чуждестранните аналози. За Руската федерация, както и подкрепа на развитието на агробизнеса и е основана фирма за производство фабрика “IzhAgromax».


  Нашите специалисти ще предоставят професионална помощ при избора на необходимите парчета на оборудване, подходящи за вашата технология на производство. Успешно присъства на пазара на оборудване за повече от 10 години, е официален дилър на водещите световни производители. Вие знаете телефона или друг контакт тази компания? В Крим, руските пораснали хибридни семена от захарно цвекло, които ще заменят семената на чуждестранни производители. Как се различават от европейските, заяви директорът на предприятие “Agromaks” Андрей Савчук.

  В растения се повишава до температурни промени екстремни и липсата на устойчивост на влага. Agromaks Tsink200 – силно концентриран най тор превръзка, което позволява да се компенсира недостига на цинк в растенията през сезона на растеж чрез листно приложение. Водоразтворим и мембрана форма цинк pronikatel осигури пълно усвояване на цинк и увеличаване на мобилността на елемент в растителни тъкани. Цинкът е от съществено значение за нормалното функциониране на растителни хормони, нуклеинови киселини, увеличава прашец фертилитета, стимулира усвояването на калций. Azotobacter – ускорява растежа, увеличава имунитет и други градински култури, естествено обогатява почвата

  .

  Компонентите се разтварят бързо с пълно смесване на работния разтвор. Трети ден на лечение след цъфтежа да се подобри предлагането на листа и по-добре прорастване.

  Според FTS, изпълнителните органи на дружеството са включени не са лишени от права лица. Продукцията на фирмата работят висококвалифицирани специалисти с богат професионален опит, които постоянно усъвършенстват своите знания и умения. За 10 години GC “Agromaks” на малък бизнес се превърна в една от водещите компании за производство в Русия и ОНД. Нашият производствен капацитет и обеми на оборудване в мандри увеличили десет пъти.  Може също да харесате...

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *