Bust Pro Гел за уголемяване на гърдите - негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт
Новини

Bust Pro Гел за уголемяване на гърдите – негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт

Гел за уголемяване на гърдите Bust Pro: още един развод или не Както гела Bust Pro обещания за увеличаване на гърдата Фитоестрогените:? Те са безопасни и как методи за уголемяване на гърдите effectivenessalso недвижими Обобщение? гел за уголемяване на гърдите Bust Pro: друг развод или не ?

Когато хората по-сложни за размера на техните редници, жените често са сложни за размера на вашия бюст. Това е разбираемо, тъй като навсякъде и да погледнете, навсякъде се разглежда големи гърди. Под “навсякъде”, разбира се, ние разбираме медиите.

Ето защо, ако спам номер 1 – това означава да се увеличи

член, логично е да се направи и на

красивата половина от човечеството, като предлага лесни и евтини методи за уголемяване на гърдите. Най-важното нещо е да се направи всичко лесно и достъпно. Купих крема, намазани гърди, а те са израснали.

Сложете психологически приемлива цена, която в общия случай не е жалко и продават всеки плацебо, че момичетата закупени на шанс и не съжалявам за изгубеното парите. В крайна сметка, в Интернет ще бъде много мнения, че този крем гел метод на работа.

Дори и някои от снимките, както и да бъдат разочаровани от закупуване на момичето ще си помисли, че тя има нещо не работи и само да се измъкне. Но какво, ако тези кремове наистина съществуват и работят? поглед Нека разгледаме гел увеличаване на бюста Bust Pro и проучване на ефективността й.

Към гела Bust Pro обещания за увеличаване на гърдата?

В общи линии, не изследванията фантазия, не умен разсъждения тук. Въпреки това, след като сме привлечени гел за уголемяване на гърдите, ние ще знаем, че не само са размазани, но също така и за извършване на физически упражнения. Както добре, но щеше да помогне, както се казва.

Съставът на гела е да се намери никъде, само спомена, че е съвсем естествено и не влияе на хормоналната система. Но тя съдържа фитоестрогени, които са доста могат да повлияят на хормоналната система. Като цяло, в страницата продажба на този гел много логични абсурди.

кажа същото, само с различни думи.

Кръгла

форма на гърдата и да даде закръглена форма – едно и също нещо. Не разбирам как някакъв гел може да направи вашите гърди по-кръг, ако момичета формират, да речем, пъпеш. Звучи като глупости.

Фитоестрогените: как са те безопасна и ефективна

Но нека да вземат по-подробен поглед, поради което, според продавачите, гелът трябва да увеличи размера на вашите гърди с около 1-2 размери.

Да, фитоестрогени са хормоните от растителен произход, и по-специално съединения, които са много сходни по структура на хормоните, но това не е най-важното. Въпросът е, че те могат да предизвикат естрогенни ефекти и анти-естроген. Какво означава това?

Естрогените влияят върху растежа и образуването на женското тяло и образуването на женски полови характеристики,

гърдите в частност. Но фактът, че това влияние е особено важно в етапа на растеж на организма в детството, юношеството и т.н., и вече са се образували възрастни жени, повишени нива на естроген засяга главно секрецията на вагинален секрет и секрецията от феромоните .

Така че с други думи, на гръдния кош тук не е черта на всички. Т.е. изглежда е възможно това нещо да RUB момичета тийнейджърите, нали? Не, ние забрави за факта, че все още може да fitoestrogeny да има обратен ефект – антиестерогенното. Т.е. всички по-горе, само напълно обратното. Т.е. някои тийнейджъри гърди ще растат по-интензивни, а някои И обратно да расте, ще се прекрати. Ето лотарията е 50:. 50

Има ли методи за уголемяване на гърдите реално?

В Интернет можете да намерите много сайтове, които обещават да се увеличи бюста размер у дома и “без операция”. Нека да видим какви са вашите методи са и защо почти всички от тях ще бъдат безполезни.

  • кремове / лосиони / мехлеми / гелове за уголемяване на гърдите
  • специален масаж

  • упражнения за стягане и уголемяване на гърдите
  • диета и хранене специални храни
  • хормонална терапия
  • пластична хирургия

За сметана и гелове, всички разбираемо, всички те са базирани на част от фитоестроген, който е по-горе. Мога само да добавя, че хормонът от растителен произход няма да се изчисти организма. Може да бъде от ядене на някои храни, богати на фитоестрогени, само малки количества и метаболизира, но тези добавки трябва да се втрива в кожата. А кожата има своя собствена защитна бариера, така че лечебните екстракти просто няма да достигне целта.

гърдата себе си все още няма мускули изобщо. Гърдите се състои главно от слоеве на мазнини, разделени на жлезите и съединителната тъкан. В рамките на гърдата е най-голям гръден мускул. В действителност, всички упражнения могат да подобрят и да го увеличат. Ефектът на твърди гърди ще работи само на малки гърди, в противен случай гърдите ще SAG под собствената си тежест, така или иначе.

форма, размер и обем на млечните жлези зависи от наследственост. Така, че приемането на хормони не само не доведе до желания резултат, но също така може да доведе до непредвидими последици. Ако една жена не трябва

проблеми от сексуален характер, а след това на хормони, тя е наред, “екстра” хормони от външната страна, за да се прилагат опасни.

За масаж кажем нищо. Как стимулиране на кръвообращението помага за увеличаване на мастната тъкан? Max кожата ще изглежда по-еластична и еластична.

Има митове относителни от зеле и някои бобови растения, както се твърди, тяхното използване ще помогне да растат по-големи гърди. На които тя се основава не е ясно, не научни изследвания и доказателства, не е така. Но това е, когато реално връзката е теглото на жените. Колкото по тегло, толкова по-млечната жлеза. Ако момиче е слаб и гърдите също е плоска.

Така, изглежда, че известните методи за уголемяване на гърдите е невъзможно. Хирургични методи за коригиране на формата и размера на гърдите може да бъде, там са методи като lipotransfer (трансплантация на собствени мазнини), увеличаване на бюста с пълнители (инжекции), козметична хирургия (импланти), но всички те имат своите предимства и недостатъци.
Резюме Bust Pro

Ако все още nesformirovannost дама-тийнейджър, който е загрижен, че по-големи цици, няма да расте, а след това хипотетично триене фитоестроген в гърдите може да помогне на растежа на гърдата. Също така е вярно хипотетично, този гел може да даде обратен ефект. Искаш ли да поемат този риск или не е до вас.

Но ако сте възрастен напълно оформени жена, а след това този гел ще ви позволи да убие малко време, триене в гърдите, нищо повече. Във всеки случай, много по-вероятно, че Le гел бюстие няма да даде някакъв ефект, тъй като абсорбцията на естрогени чрез кожата по този начин ще бъде толкова малка, че няма ефект няма да даде на всички.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...