Потенциалност

dr scott къде да купя?магически куршум, който може мигновено да се възстанови нарушеното функциониране на ставите, уви, все още не е измислена. В повечето случаи лечението се свежда до един дълъг, понякога много години, получаващи dopolnenieov нестероидни противовъзпалителни (НСПВС) и hondroprotektorov. Първо намаляване на болката и възпалението, но с продължително лечение отразява на лигавицата на стомашно-чревния тракт, което води до лошо храносмилане, стомашни язви и язви на дванадесетопръстника, и понякога опасни кръвоизливи. Продължителната употреба hondromodulyatorov като хондроитин, глюкозамин, от своя страна, може да бъде придружено от гадене, повръщане, коремна болка и други странични ефекти, допълнително

усложнява лечението на ставни патологии. В допълнение, ефектът на тези dopolnenieov наскоро се справи с все повече и повече.

Ефектът върху тялото

Такива заболявания на опорно-двигателния апарат като остеоартрит, артрит, болка в кръста и други отдавна престанаха да бъде много пациенти само възрастни. Често заболяването започва преди 40 години, превръщайки се в “верен другар” до края.

Също така, тази chondroprotector може да се използва, за да се предотврати увреждане на ставите интензивно натоварване (например, по време на отдих, спорт или за извършване на тежка работа). По този начин, Dr Scott ще бъде от значение за всички пълнолетни членове на семейството.

разумна цена (важен фактор в началото на лечението в продължение на много пациенти) насърчава спазването на лечение, и позволява на пациента на всички нива на доходи, необходими за преминаване на курс на лечение. Сред по-значителна част от пациентите със заболявания на ставите вземе пациенти в напреднала възраст, страдащи от съпътстващи заболявания, и по тази причина са необходими много лекарства dopolnenieov. Този дегенеративни-дистрофични стави (коксартроза, гонартроза, spondiloarroz) заболявания, болки в кръста, което е придружено от болки в гърба, възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат (артрит, тендинит, тендосиновит).

Важна особеност е възможността да Dr Scotta го взема за по-дълъг период от време. Vlachojannis и сътр. лечение се използва в продължение на една година.

В допълнение, беше демонстрирано, че пациенти, лекувани с екстракт от растението, бяха значително по-малко НСПВС и АДСИЦ (нестероидни противовъзпалителни лекарства). Във всички тези случаи, отбелязани ефекти са значителни и са се произнасяли.

Вярно chondroprotector Dr Scott: ефективна защита на ставите

Martin ароматен екстракт различен комбинираното действие на гъвкав, показващ в същото време противовъзпалителни, аналгетични и хондрозащитни ефекти. Поради това различно приложение ефект dopolneniea Dr Scott базирани екстракт Martin остеоартрит се придружава от облекчаване на болката, увеличаване на подвижността на ставите, намаляване на остротата на симптомите на локално възпаление. В това ефективността е сравнима със стандартни противовъзпалителни лекарства (диацереин, рофекоксиб).

Освен това приемане Dr Scotta (екстракт Martino) за намаляване на съпътстващи НСПВС и АДСИЦ или дори ги изоставят. Украинските лекарите са също възможност за облекчаване на състоянието на пациенти с остеоартрит и подобряване на поносимостта чрез определяне екстракт Martin в ефективна доза. Медицинската общност има възможност да изпробват

новата допълнение Dr Scott (esparma GmbH, Aristo група, Германия). Dr Scott съдържа висока концентрация екстракт MARTIN една таблетка – 480 мг

.

Поради ефекта, който се усеща от пациента, и добра поносимост на екстракта ангажимент Martin за лечение Dr Scottom е почти пълно и е 96%. Общо имаме налични данни от 12 проучвания, които екстракт Martin използва за лечение на остеоартрит на коляното и бедрените стави, болки в гърба и фибромиалгия [8-19]. Въз основа на ефективността на лечението с дадено в всяко изследване се състои “пътна карта” на лекарството (фиг. 2). Заявление Мартин доведе до значително облекчаване на болка, увеличаване на подвижността на ставите, намалява тежестта на симптомите на локално възпаление. Редица проучвания показват, че ефектът е сравним с ефекта на Martin противовъзпалителни лекарства – рофекоксиб диацереин и

.

В допълнение, назначаването на Dr Scotta за намаляване на НСПВС или напълно да ги отхвърли. Във връзка с горното, лекарите са все в лечението на остеоартрит търсят нови, алтернативни подходи. Анализът на наличните изследвания показват, че това е една ефективна алтернатива за извличане на ароматно мартини (дяволски нокът, Harpagophytum procumbens). Той обърна внимание и на dopolnenieov сигурност Мартин и тяхното дозиране схеми при лечението на пациенти. Мета-анализ на 14 клинични проучвания, проведени през 2007 г.

 • В тази връзка, ако е необходимо, лечението може да започне с дози Dr Scotta 2 таблетки 2 пъти на ден, и след 1-3 седмици, за да се намали дозата до една таблетка 2 пъти на ден.
 • ия ., и локализирана характер (фибромиалгия)
 • животните, лекувани с орално Martini ароматен екстракт (300 мг / кг), ноцицептивна болка ефективно намаляват – от 73,5%, в сравнение с контролната група. Li>
 • Може екстракт ефективност на Martini аромат когато плака-скелетна болка съответства на тази на стандартна доза от рофекоксиб 12.5 мг. въпреки това, трябва да бъдат изяснени тези данни
 • ул>

  В този контекст трябва да се отбележи на благоприятен профил на безопасност dopolneniea, което е много важно за дългосрочна употреба като терапевтични и профилактични цели. Това не надвишава зададената честота, която се проявява с плацебо. Продължителната употреба екстракт ароматно Мартин безопасно и не е свързана с развитието на токсични ефекти. Едно изследване се открива еднакво ефективно извличане и ароматно MARTIN рофекоксиб 12.5 мг (стандарт терапевтична доза от рофекоксиб, селективен

  инхибитор на СОХ-2). Авторите отбелязват, че за да се потвърди необходимостта от равностойност dopolnenieov за провеждане на по-големи изследвания.

  Списание “Pain стави. Spine “том 7, №1, 2017

  ия и локализиран характер (фибромиалгия). Може екстрахира ефективност Martin ароматно когато плака–скелетна болка съответства на тази на стандартна доза от рофекоксиб 12.5 мг; обаче, тези данни трябва да бъдат изяснени. Мета-анализ бе белязана доза-зависимо действие на екстракт Martin – при по-високи дози, разработени по-изразен терапевтичен ефект

  .

  Активното вещество в състава MARTIN ароматни инхибират възпалителни медиатори, както и медиатори на разграждане на хрущял, включително тумор некрозис фактор-α, интерлевкин-1β, матриксна металопротеиназа, азотен оксид и еластаза. С това допълнение, противовъзпалително и аналгетично действие, за инхибиране на синтеза на цитокини, допринася за потискане на матрични металопротеинази в хондроцити, които могат да забавят развитието на възпалителни процеси. И сега всичко това по-подробно.

  Dr Scott

  В света има нарастващ интерес към dopolnenieam създаден на базата на естествени съставки. Разбира се, че е необходимо подробно проучване на техните свойства, но ефективността и безопасността на тези dopolnenieov да им позволи да се конкурира успешно с изкуствени средства. Растително допълнение Dr Scott базирани екстракт Н. procumbens (екстракт Martini) с многостранно действие – противовъзпалителни, аналгетични и хондрозащитни достойни да заемат важно място сред агенти за лечение на възпалителни и дегенеративни заболявания на ставите и болки в гърба. Dr Scott има хондрозащитни имоти от действието на екстракт от корен на активните вещества, Мартин ароматно, но със сигурност е повод да се запознаят с особеностите на въздействието на това растение в близост.

  Използването на тези условия, твърд екстракт ароматно Martin доведе до значително намаляване на оток на лапа, докато Harpagos Зид-подобен ефект притежава. В допълнение, в горното проучване, целият екстракт ароматно Martin SteiHap 69 намалява образуването на TNF-а в културата на първични човешки моноцити, стимулирани с липополизахарид, докато отделя от garpagozid му такова действие не притежават. В несъмнено предимство на екстракта Martin (Dr Scott) е неговата висока безопасност профил и добра поносимост. Според проучвания, за да достигне адхеренция 96-96,4%, дори и с продължително приложение (до 1 година). В този случай, лекарите оценяват поносимостта dopolneniea като много добро и добро в 98.1% от пациентите.

  В тази връзка, ако е необходимо, лечението може да започне с дози Dr Scotta 2 таблетки 2 пъти на ден, и след 1-3 седмици, за да се намали дозата до една таблетка 2 пъти на ден. При пациенти с умерено и леки прояви osteartrita Dr Scotta препоръчваме да се по 1 таблетка 2 пъти дневно по време на целия курс на лечение. Традиционно, хронични заболявания на ставите се препоръчва сезонни курса на лечение, в пролетта и есента период, с продължителност 1-3 месеца.

  Dr Scott вземат една таблетка 2 пъти на ден с храна на редовни интервали от време, за пиене много вода. прилагане на Срок – от 4 до 16 седмици. Дължина разбира се зависи от тежестта на проявленията на заболяването и резултатите от проучвания потвърждават ефикасността на дългосрочно лечение. Препоръчителна повторни курсове два пъти годишно (през пролетта и есента периоди на обостряне на хронични заболявания). Благоприятен профил на безопасност dopolneniea Dr Scott позволява използването му за дълго време и е безопасен както за терапевтични и профилактични цели.

  Така, новите препоръките на Международната остеоартрит изследвания на Общността (2014) нарича hondromodulyatory глюкозамин и хондроитин “не е подходящ” за всички пациенти, като терапия за изменение и “съмнително” за облекчаване на симптомите. “Първото задължение на един лекар е да не навреди на собствените си ръце, да не се намесва в естествените лечебни ефекти на природата” – по думите на древния римски лекар и философ Гален днес не се губи значението

  .

  Dr Scott в Москва

  , както и данни от рандомизирани клинични проучвания, включващи повече от 4000 пациенти (2012) потвърди ефикасността на Н. procumbens екстракт като противовъзпалително и аналгетично dopolneniea благоприятна за облекчаване на симптомите на артрит, намаляване на болката и подобряване на подвижността на ставите в различни заболявания на опорно-двигателния апарат апарат. Потискане на възпалителния отговор в патологията на опорно-двигателния апарат помага да се поддържа целостта на хрущяла (chondroprotection) и аналгетичен ефект. Аналгетичният ефект на екстракт ароматно Martini е ясно демонстрирано в проучване ин виво. Животните, лекувани с орално Martini ароматен екстракт (300 мг / кг), ноцицептивна болка ефективно намаляват – с 73,5% в сравнение с контролната група

  .

  Може също да харесате...

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *