Новини

Fish XXL – мнения, цена, къде да се купуват, аптека, струва ли си го?

В
риба XXL спрей е течен концентриран продукт, който се разпръсква от дюза и потапя във водата да привлече риба през зимния риболов, активирането на риба в традиционен риболов. Лесна за употреба, не се отразява на вкуса на рибата или здравето на рибар. Е естествен безвреден част. Неговият ефект е да се възбуди на нервните окончания в рибата под въздействието на спрея Fish XXL предмет на риболов става все по-активен и “хвърля” за всяка примамка.

Къде да купя на активатора на ухапването и цената на риба XXL

Спрей активатор ухапване Fish XXL в момента, не е възможно да се купи в редовните магазини. Нейните предложения за изпълнение изключително с производителя на официалния сайт. Такова решение бе прието след на пазара има твърде много фалшиви продукти под търговското име Риба XXL. Този продукт няма нищо общо с оригиналния ухапване активатор.

За да се защитят техните потенциални клиенти от закупуване на фалшиви, производителят предлага да купи риба XXL на интернет страницата на разумна цена. Оригиналният продукт притежава всички необходими лицензи и сертификати за качество, които могат да бъдат намерени на интернет страницата. Не губете парите си напразно, закупуване на стоки от съмнителни посредници.

Цена активатор ухапване Fish XXL в различните страни е:

 • в Европа – 990 рубли;
 • в България – 80 лв;
 • в Полша – 149 PLN;
 • в Румъния – 149 Рон;
 • в Хърватия – HRK 350;
 • в Чехия – 1350 CZK;
 • в Германия, Гърция, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Португалия, Словакия, Словения, Франция, Естония – € 49

.

Полезните свойства на спрей-активатор ухапване Fish XXL

Риболовът е това, което рибарите стават рано сутрин, което води до неудобство, прекарват много пари за едно щракване и много доволни от неговото голямо количество и отлично качество на риба. И разбира се, че всеки рибар знае за факторите, които оказват отрицателно или положително въздействие върху улова: той ще бъде активен, или трябва да отида без риба.

, въпреки лошото време, по-пъргав място без риба, недостатъците на мига, рибари изберат примамка, така че най-малкото нещо се появи на куката на техните въдици и да изпитате прилив на радост и вълнение. Особено, когато зимен риболов има проблеми не само с риба, но с риболов (дупка или отвор), допълнително оборудване и облекло.

Вие се съгласявате, и на какво трудностите и да отидат запален рибар! За такива моменти има много оферти от продавачи в тази област: изкуствени примамки, дребни куки, тежкотоварен въдицата, удобни свързани неща и разбира се риба стръв. Така, например, която се добавя към водата, в която живее риба, и силите си, за да погълне риба XXL спрей стръвта си.

Това файлове най-често по рафтовете на магазините за рибарите можете да се срещнат най-различни примамки, но те са във водата, ако температурата е над 10 градуса, което означава улова ще зависи от температурата на водата, така и през зимата риболов те са абсолютно безполезни. Спрей стръв риба XXL е валидно при всички температури и да повлияе на рибата дори под леда.

Предложение за рибки и ги разширява хормонален “неща”, която е трябвало да работи дори и на пълен вълнуващо риба. Но уви, това е неефективен инструмент, а предложението е само рекламен трик. Същото като десетки атрактанти, спадове, вкус “атрактивна” риба се чувства само четири, което съдържа активатора Fish XXL.

Тези полезни свойства, привлекателността на всяка риба (мирен или насилствен) отглеждани тригодишни проучвания на различни комбинации от аромати. Ефективността на активатора-спрей Fish XXL потвърди награди не само в Европа, но и в Норвегия (на страната на рибарите), Канада и Полша.

Rapid ефект върху ефективността на улов на риба, поради особеностите на обонянието на риба. Ароматни, миризливи вещества, разтворени във водата влизат в носа и устата на рибата, засегнати от дразни нервните окончания в главата си и е принуден да търси активно за привлекателна храна. Ето защо, уловката с тенденция към рибаря на куката.

Друга полезна собственост на риба XXL – е въздействието върху всяка риба. Например, внимателни Redfin подходяща стръв в тъмен цвят, който не контрастира с нея прикритие. В една тъмна, студена, чиста вода спрей Fish XXL, с тъмнокафяв цвят, е много подходяща за успешен улов.

За лов хищни риби като костур, трябва стръв, която ще обхване голям пространство. Най-вероятно плячка интелигентен рибата се крие, така че “окопали” в очакване на жертвата в тайните места. Течност, но дебел спрей риба XXL ще се справи с тази задача.

За любителите на риболова в буйните води, където рибата не знаят какво кука и стръв, спусъка ще служи за улов на риба XXL. Той съдържа естествени съставки с полизахариди и аминокиселини, които ще Ви риба вкус.

Активатор Fish XXL бяха тествани в различни води:. Реки, канали, заливи, езера и морета

Накратко за полезните свойства на XXL FISH активатор можем да кажем следното:

 1. Подходящ за всеки риболовен при всякакви условия, дори и през зимата.
 2. Има универсален мирис и вкус привлече всички видове риби.
 3. Подходящ за подобряване на вкуса на нежни прикачени, като хирономус, ечемик или царевица.
 4. Лесен за използване: компактен и подходящ за съхранение в джоба, rastreskivaetsja дори облечени в ръкавици ръце
 5. OL>
  .

  Съставът на спрей активатор ухапване риба XXL
  природни съставки гарантира привлекателността на стръвта на рибата. Съгласен съм, че изкуствени аромати могат дори да плашат хора с чувствителна обоняние.

  Така че, освен обичайния комплект от рибар вземе Fish XXL спрей, който съдържа аромати за всяка риба:

 • протеин сепия. Подобрява сцеплението на стръвта от костур, Rotana, михалица и други хищници.
 • Kaffir вар. Привлича шаран, каракуда, лин, платика, хлебарка и др.
 • слон чесън. Подобно на платика, каракуда, шаран и щука.
 • масло коноп. Дърпа на куката за шаран, лин, платика, сребро платика, Реал.

Такива природни компоненти, дори и да преглътнете улов, абсолютно не влияят на човешкото тяло, като ядете риба. Също така те не са засегнати, когато пръскане концентрат риба XXL носа, устата, и лигавиците. Производителите признават, че не всички рибари ще обичат миризмата, но ефикасността на лекарството и размера на рибата не оказва неблагоприятен ефект.

Начин на ухапване заявление активатор

Fish XXL използва в съответствие с препоръките на производителя в инструкциите за употреба:

 1. Трябва да премахнете капачката и разклатете контейнера.
 2. Да се ​​привлекат мирно риба и се използват като стръв на хляб XXL спрей FISH ядат стръвта два до четири пъти.
 3. За стръв за хищник, или плах риба примамка спрей седем до осем пъти.
 4. След две или три игра актуализация риба примамка, може би броят на пръскания ще бъде намалена.
 5. OL>
  Производителите са толкова уверени в действията на XXL за пръскане на риба, която препоръчваме на клиентите-рибари просто се насладите на гледката и природата по време на риболов, защото ухапване ще започне през първите няколко минути.

  Експертно мнение за активатора ухапване Fish XXL

  Положително за новия активатор ухапване Fish XXL говори не само опитни рибари с опит, но и учени-ихтиолозите.

  Александър, ихтиолог

  За първи път в историята, учените са успели да разработят уникален лекарство, което действа на рибата толкова силно, принуждавайки я да се хранят буквално всяка храна в неограничени количества. Инструмент Fish XXL влияе на обонянието на риба, така че тя започва да яде. С този активатор не могат ефективно да се възстанови рибното стопанство. В допълнение, лекарството се използва активно от обикновените рибари. Риба XXL позволява на няколко пъти, за да се увеличи количеството на уловената риба.
  Резултатът и обратна връзка на активатора ухапване риба XXL
  Както вече бе отбелязано, в първия момент след отпадането във водата sbryznut стръв XXL-активатор риба започва ухапване. Този факт не може да зарадва феновете на лов, риболов, а дори и да им даде възможност да улови най-голямата риба в историята на риболова.

  За тези, които предпочитат зимата риба, Риба XXL също е полезна и ще служи като бустер стръвта, ще осигури голяма риба или просто голям брой и разнообразие.

  Няколко положителни отзиви за спрея е активатор Fish XXL:

  Андрей, един рибар с 10 години опит

  Обичам зимен риболов поради улов на хищни риби като щука или костур. Но това студен период е “пот” и измръзнали. Някак си се натъкнах на една статия за риба XXL – активатор на риболов, и решиха да сменят лов река с него. Знаете всичко, както е препоръчано от производителя, и са минали 10 минути, аз извадих на щука на дупка на 4 килограма. Приятно ми семейство улов.

  Князев, рибар-професионален

  Имам много от тяхната по-горе за най-добрата риба, но през зимата не искам просто да седи в дупката или се скитат в търсене на рибни места, а резултатът най-ранната възможна дата. Така че аз си купих един спрей Fish XXL. Когато няма желание особено да работя за улов, просто kaprischeva стръвта и пуснете в дупката. стадо риби към друг, но по-хищнически. При използване на риба XXL започна да дръпне голямата риба, а аз бях развълнуван.

  Майкъл, любов към риба от лодка по езерата

  Аз живея в Карелия, а ние имаме вода в езерата е студено и тъмно, но рибата е най-вкусните и киселини. Обикновените риболов понякога е скучно, искам да задоволи вълнение да хване повече риба, а след това продават. Последно улов стана възможен благодарение на активатор Fish XXL: поръсете стръв във водата. Така че по-бързо настига, и у дома, и да продават достатъчно паунда 12-15, а понякога и плъзгане. Напиши, че с него по какъвто и вода улов бърз и голям. Ще се опитам по реката да ловува по-близо до зимата.

  Заслужава да се отбележи, че има отрицателни отзиви за риба XXL, но много малко от тях. Във всеки случай, за да се опита да лови риба с спрей активатор е.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...