Foxy Eyes растеж миглите - обратна връзка на клиентите за този продукт. Заслужава ли си покупка
Красота

Foxy Eyes растеж миглите – обратна връзка на клиентите за този продукт. Заслужава ли си покупка

Използване на най-добрите рецепти на традиционната китайска медицина, компанията BIOAQUA създали наистина ефективно средство в борбата за дебелината на граница на очите, Мигли Подхранващ Liquid е концентриран серум стимулира растежа на миглите и веждите. С негова помощ пасивните космените фоликули се прехвърлят в състояние на активен растеж, нормализира атрофирали фоликула и след две седмици на употреба на стимулатори ще бъде забележим ефект.

растеж активатор висок коефициент на насищане на терапевтични елементи, които могат да се използват не само за горната част на лицето (веждите, миглите), но също така и за оформяне мустаци и брада. Специалисти на фирмата

BioAqua на препоръчваме да се използват серум, а

също и като редуктор след увеличението на процедура.

Не е необходимо да се прибегне до стимулант серум за увеличаване на растежа на миглите Течен подхранващ мигли от BIOAQUA, ако имате алергични реакции към съставни компоненти, инфекциозен, бактериално заболяване на окото или повишено ниво на чувствителност. Ясно възрастова граница не е осигурена, но производителят съветва да започнете да използвате след навършване на 18 години.

Ефектът на серума за стимулиране на растежа на миглите и веждите

  • морска вода, поради огромния брой на минерали в състава му, насърчава, и да се върне на здравословен блясък на тъп и дехидратирана коса капак;
  • природен хидролизиран коприна протеин, поради високата концентрация на амино киселина глицин, прониква в кожата на основата на корените на косата, да запълва с хранителни вещества и възстановява структурата на повърхността на пръта цялата му дължина;
  • токоферол (витамин Е) забавя косопад, поднови генетично програмирани права линия на растеж на миглите.

Това идеално съотношение на естествени и синтетични компоненти в фактора на растеж, космите на миглите не само да бъдат запълнени с здраве и красота и блясък кукла през цялото време.

Съставът на активатор на веждите и миглите

Морската вода, хидролизира коприна протеин, витамин Е, глицерин, амино киселина.

Описание

Стимулант-BIOAQUA подхранващ серум мигли течност течност прозрачна текстура с лека приятна миризма.

Метод на приложение Foxy Eyes

серум с висока концентрация на полезни компоненти за увеличаване на динамиката на растеж трябва да се прилага само

за чисти мигли (преди прилагане на спирала или след процедура грим отстраняване). Тасел подава към стимулатор, държи кожата окото в горната и долната линия растежа. Дайте стимулант добре абсорбира в епидермалния слой и едва след това да се продължи грим. За максимален ефект е необходимо да се провеждат ежедневно рисунка за забележим резултат е достатъчно да се прилага два пъти седмично.

Резултатът след прилагането на Foxy Eyes

След редовна употреба на стимулатори на растежа от BIOAQUA мигли стане по-устойчива, увреждане устойчиви, подсилена от корена до върха. Кратко и чуплива Shine и печалба сила, наситен с лечебните минерали и витамин комплекс. На повърхността на всяка дъска със серум чрез образуване на защитен слой, при които лечебни съставки лекува на клетъчно ниво.

До увеличаване на плътността и дебелината на реснистото реда, които дават своя собственик козметичния салон на скъпи грижи.

Къде да купя растеж стимулатор мигли BioAqua?

За съжаление, растежен стимулатор за вежди и мигли от Bioaqua не се продава в supplementstore, купуват, че е възможно в нашата интернет-магазин на козметика “Усмивката на Азия”.

Условия на съхранение:. съхранява стимулатор-активатор под формата на серум за растеж на миглите и веждите трябва да бъде в тъмно и хладно място с капака плътно затворена

Форма освобождаване: В лилаво картонена кутия с надпис BIOAQUA мигли подхранващ Течни е прозрачен пластмасов буркан с обем от 7 мл с черна капачка, към основата, която е прикрепена тънка четка на кърпа потопени в силно концентриран течен стимулант.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...