Новини

Handy Heater – мнения и цена, струва ли си, къде да си купя?

народна отсядат в средната лента, са запознати с груб и студеното време, което не избяга, дори в домашни условия. Устройство Handy нагревател е специално проектиран, за да направят живота ни през зимата и през неактивния сезон по-комфортен. Това е един нагревател, че възможно най-бързо изпълва стаята с топлина и ви позволява да извършвате нормални неща, които не са опаковани в много пуловери и якета.

За да купите Отоплителен уред Handy Нагревател за всеки, който се нуждае от такова устройство. Устройството има компактни размери и е подходящ за най-вътрешна употреба. Освен това е много лесен за използване и напълно безопасен за здравето.

Целта на Handy нагревател на устройството

Според информацията, предоставена от производителя, устройството е място устройство отопление а. Това означава, че тя може да се използва като източник на допълнителна топлина. Като независим отопление устройство, устройството може да се използва в малки помещения с площ до 22 м

нагревател Handy нагревател хората често пишат, че покупката на такива устройства улесни в голяма степен живота им. Благодарение на компактните си размери той не крадат пространство, което е много важно, ако стаята е малка. В допълнение, устройството е лек и мобилен, така че това може да се мести от стая в стая или дори взети заедно в надпреварата.

Описание на основните свойства Handy нагревател

Въпреки, че цената на Handy нагревател е много по-нисък от много подобни колеги, производителите са се уверили, че той има пълен набор от необходимите функции. Поради това, в списъка на свойствата на устройството изглежда доста приличен:

 1. работи от мрежата;
 2. дава възможност да се коригира температура и време;
 3. бързо загрява стаята;
 4. компактни размери;
 5. ще намали нивото на шума.
 6. OL>

  Как устройството работи Handy нагревател?

  Принципът на работа на преносим нагревател удобен хитър е доста проста. Устройството е снабдено със специален вентилатор 2-скорост, която непрекъснато произвежда топъл въздух. Нивото на шума е в приемливи граници. Благодарение на ефективната работа, стаята бързо се нагрява до комфортна температура. Скоростта на нагряване се регулира ръчно като единицата за превключване, така че да се използва устройството в крайна студена и с леко студено.

  Основни технически характеристики

  да не се бърка с избора, преди да закупят, трябва да прочетете техническите спецификации на Handy Нагревател:

 • работещи на напрежение в обхвата от 220-240 W;
 • светъл цифров LED дисплей;
 • високо въздействие пластмасово тяло с висока устойчивост на висока температура;
 • нагревателен елемент, изработен от висококачествени керамика;
 • единични размери: височина 15 см, ширина 9 см;
 • таймера за 12 часа;
 • работа мощност: 370 W;
 • температурен контролер, който може да се контролира чрез дисплея.

Ползите от използването Rovus Handy нагревател

Real отзиви за преносим нагревател Rovus Handy нагревател са най-доброто потвърждение на добрата работа на това звено. Според тях, той притежава голям брой предимства:

инструкции за употребата

За да използвате устройството е съвсем проста, но ако имате някакви въпроси, не забравяйте да проверите инструкцията за употреба на нагревателя Handy нагревател. Според нея, алгоритъм за кандидатстване трябва да бъде следното:

 1. провеждане на устройството, това свързване към електрическата мрежа (щепсел е на гърба);
 2. изключете уреда с натискане на червения бутон;
 3. с режим на термостат, настроен температура;
 4. , за да изключите устройството, не е необходимо, защото след определен период от време, то се изключва от само себе си, но ако не планирате в близко бъдеще да се използва това устройство, изключете го от електрическата мрежа.
 5. OL>

  Ако решите да си купите ръчно нагревател Handy нагревател, също така е да се знае, че трябва да го включи директно в контакта намира на стената. Инструментът трябва да се намира във вертикално положение. Различни видове удължители за връзката в този случай не може да се използва.

  Къде да купя Handy нагревател?


  Благодарение на достъпна цена, удобен хитър, купуват го планирате много хора. Тъй като продуктът се продава изключително в интернет, можете да го закупите само онлайн. За съжаление, в последно време, има много измами, които предлагат неоригинални продукти. В този случай, закупуване на фалшив е опасно за живота, тъй като електрическите устройства трябва да са с високо качество. Така че, ако търсите къде да си купя Handy нагревател, предлагам ви да направите реда директно на официалния сайт. Той продава само оригинален продукт, така че качеството на вашата покупка, можете да бъдете сигурни.

  Удобен нагревател следва да се изясни на интернет страницата на производителя. Купи на Handy нагревател в официалния магазин.
  Моля, имайте предвид, че плащането се извършва само след като средствата за издаване на пощата или по куриер .

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...