Новини

Provocative Gel – мнения, цена, къде да се купуват, купуват сега

Сблъсквайки се с проблеми в интимния живот, много жени се поколебае да предприеме всички действия, и предпочитат да се преструват, че те имат всичко в ред. Всъщност има много начини за решаване на проблеми. Например, ако една жена изпитва липса на възбуда, можете да опитате интимен гел Провокация (Провокативно Gel).

Мненията по този лубрикант е доста противоречиви – Трудно е да ги прочетете, за да се разбере, къде истина и измама. Ето защо, ние внимателно проучени резултатите от различни изследвания на подготовката, структура, принцип на действие. Въз основа на получената информация, ние ще отговорим на най-често срещаните въпроси за мехлем Провокация.

Обща информация Провокативно гел

 • Търговско наименование: провокира
 • Форма на издаване: крем
 • Главна цел: лубрикант, повишаване сексуалната възбуда
 • Опаковка: в картонена тръба на сметана 50 мл обем и употреба
 • Страна на произход: Европа

Отговорите на това, което интересува потребителите

 • Въпрос: дали е необходимо да се използва смазката, може да е по-добре да издържат

Първо, недоволство е един от най-честите причини за кавги с мъже (и като следствие скъсване с партньор). От друга страна, липсата на вълнение и последващо оргазъм насърчава жените нервно напрежение, депресия, комплекси. Така че мнението на лекарите по този въпрос е ясна:. При липса на пълна сексуална възбуда използването на стимулиращи средства е полезен

 • Въпрос: Безопасно ли е лекарството е за мъже и жени

?

Кремът на провокацията беше серия от изследвания и медицински изследвания, които потвърдиха безопасността на лекарството за жените и мъжете. Въпреки това, в някои сайтове пишат за уникалността на състав. Това не е така. Гелът се състои от следните компоненти: Aqua, натриев полиакрилат диметикон, циклопентасилоксан, тридецет-6 диметикон, пропиленгликол, карбамид, Glyce Рин, изононил изононаноат, кофеин, сорбитол, Дикалиев глициризат, натриев захарин, ментол, феноксиетанол, глицерил лаурат , Млечна киселина. Това е доста стандартен набор за стимулиране на лубрикант. Заключение: ciudadanta да приписват свойства за провокация на смазка не е необходимо. Това е обикновено, продухване и висококачествен сексуална лубрикант.

 • Въпрос: това стимулиращ крем-гел парите си е

?

В много становища хора се оплакват от високата цена на лекарството. Всъщност, цената на гел Провокация доста голям, но не прекалено прекомерно висок – ако искате да си купите може продуктът всеки мъж и жена. Смазката на достатъчно високо качество, така че цената е оправдана.

 • Въпрос: как да се използват афродизиак

Инструкции за употреба на интимна гел Клопка стандарт и не се различава от инструкциите за работа с други лекарства. Трябва да се използва преди началото на половия акт. Необходимо е да се изтръгне малко гел за смазване пениса мъже, изчакайте 10 минути и продължете да имат сексуален контакт

 • Въпрос: е вярно, че гелът съдържа хормони

?

Този въпрос възниква от факта, че много рекламни сайтове, които заливат интернет, предоставя информация за съдържанието на целия набор гел на хормоните окситоцин, допамин, серотонин, ендорфин. Това е грешка. Фактът, че стимулирането на смазка ви позволява да се наслаждавате на секса, и при възбуждане, тези хормони са активно произвежда от тялото на жената.

В гела от посочените хормони или заместители там – ако те са налице, лекарството ще се счита хормон и се продава само в recommendation.Intimate лекарски съвет има проста структура и може да се използва без медицински цели

 • Въпрос: какво се казва за мъже и жени

?

становища по Провокация противоречиви. Някой е щастлив и някой пише отрицателни становища, като се отбелязва, че не усещат подобрения. Всъщност нищо странно – тези инструменти да имат различни ефекти върху организма на различни хора. Всичко зависи от възприемчивостта на всеки отделен човек. Така интимни средства, които трябва да опитате сами. Съставът на провокация на гел безопасно за мъже и жени, така че се страхува от подобни експерименти, които не си заслужава.

 • Въпрос: Какво казаха за лекари

?

Интересно е да се чете не само признания на мъжете и жените, използващи провокация на гел, но също така и да се научите мнението на лекарите по този лубрикант. Нищо не е наред с експерти относно този продукт не казва. Въпреки това, в тяхната обратна връзка, лекарите обръщат внимание, че това означава състава му не е свързано с лекарства. Ако сексуално желание е напълно отсъства, все още ние не трябва да се включат в интимни лубриканти, и да потърси помощ от лекар. Ако причината за болестта, жената трябва да започне лечение, когато причината за проблема да бъде решен, нивото на себе си сексуална възбуда върне към нормалното.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...